Regionale bijeenkomst Jeugd en Onderwijs

Woensdag 13 april 2022 om 13.00 uur (inloop 12.30 uur)

Bouw en Infrapark in Harderwijk, Ceintuurbaan 2, Harderwijk

Er is veel in ontwikkeling op zowel het gebied van de Jeugdhulp als van het Onderwijs. Beide domeinen zijn zeer nauw met elkaar verbonden. Zowel binnen het Onderwijs (en opvang) als de Jeugdhulp komen wij dezelfde doelgroepen tegen namelijk kinderen, jongeren en hun ouders.

Allebei hebben we hetzelfde doel en dat is dat kinderen veilig en gezond kunnen opgroeien zodat zij zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen.

Er wordt al steeds meer samengewerkt tussen beiden domeinen en daar profiteren de kinderen van. Dit kan alleen nog veel meer. Het is daarom belangrijk dat we elkaar kennen. Want als we elkaar kennen, weten we elkaar ook steeds beter te vinden. En doordat we elkaar beter weten te vinden kunnen we nog meer de samenwerking met elkaar aangaan. Nu worden er al regelmatig bijeenkomsten per domein georganiseerd. Maar hoe mooi zou het zijn om dit in gezamenlijkheid te doen. We nodigen je daarom van harte uit!

Programma

12.30 uur Inloop met koffie/thee en koek
13.00 uur Opening bijeenkomst Wethouders Gastheer Jeugd en Onderwijs
13.10 uur Korte intro van de bijeenkomst dynamische driehoek en Do’s en Dont’s vanuit input (Marja Jager Vreugdenhil en Gert van de Kamp)
13.25 uurKorte uitleg van dag programma
13.30 uurPlenair Good practices Samenwerking Elburg
14.00 uurLuchtige Energizer
14.15 uurUitleg workshop rondes aansluitend drankje halen
14.30 uurWorkshopronde 1
15.20 uurWorkshopronde 2
16.10 uurWorkshopronde 3
17.00 uurPlenaire afsluiting en hapje en drankje

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 8 april 2022

Accordions